Ce este SEO și de ce site-ul trebuie să fie în TOP

Ați decis să creați un site pentru companie sau pentru sine. Nu contează cu ce scop – să împărtășiți informație sau să vindeți mărfuri și servicii. Ați apelat la serviciile unui Web Studio, a unui creator de site-uri particular sau, având competențele necesare, ați creat pagina web cu propriile forțe. Și iată-l – colorat, frumos, plin de conținut. Însă timpul trece, iar pe pagina Dumneavoastră nu intră nimeni, nu apar clienți noi, nu vin bani, nu se dezvoltă afacerea. Aici vă vine în ajutor un specialist SEO.

SEO și algoritmul de bază al vânzărilor:

Pentru ca site-ul Dumneavoastră să fie vizitat – acesta trebuie să fie în TOP. Adică să fie pe primele poziții conform cererii introduse în motoarele de căutare. De ce asta contează. Imaginați-vă o situație: Vă doriți să găsiți răspuns la o anumită întrebare, nu contează care, de exemplu, cum să creați un site.

Dumneavoastră veniți la bibliotecă și nimeriți într-o sală cu un raft lung-lung de cărți, și toate despre crearea paginii web. Dumneavoastră deschideți prima și găsiți imediat răspuns la întrebare. Pentru comparație sau completare, deschideți a doua, a treia... a zecea. Avalanșa de informații Vă amețește, ați găsite destule răspunsuri.

Învinge doar cel ce e în TOP

Veți răsfoi și alte cărți? Mă îndoiesc, căci răspunsul e găsit demult în primele cărți. Așa e și cu site-urile. Conform statisticii, doar 5% din utilizatorii internetului caută informație pe a doua sau a treia pagina a motoarelor de căutare, nemaivorbind de celelalte pagini. Iată de ce e atât de important ca site-ul Dumneavoastră să fie printre primii zece (TOP 10).

Toate Publicații