SEO sau moduri de optimizare ale site-urilor

Serviciile SEO presupun un ansamblu de activități:

  • de analiză a structurii și designului site-ului;
  • aducerea site-ului în corespundere cu cerințele de usability;
  • adaptarea la cerințele de căutare;
  • realizarea campaniei publictare in mediul on-line.

SEO constă din optimizarea de căutare (internă) și promovare (optimizare externă).

SEO optimizarea internă

Optimizarea de căutare este primul pas pe calea obținerii locurilor de TOP la căutare și, ca urmare, creșterea numărului clienților și majorarea vânzărilor. Pentru noi scopul central al optimizării interne este crearea unui site care va satisface cât roboții de căutare, atât și utilizatorii. La prima etapă se realizează auditul site-ului și se înlătură defectele care împiedică ocuparea pozițiilor de TOP.

Din experiența noastră, anume existența problemelor ascunse de cele mai multe ori devine un obstacol în calea funcționării reușite a paginii web. Pentru noi nu există nimic secundar, în procesul optimizării interne totul este important: conținutul calitativ, designul, conexiunea internă a link-urilor, nucleul semnatic compus corect, usability al site-ului și alte componente importante.
Numai după ce ne-am atins scopul și pagina web corespunde maxim cerințelor motoarelor de căutare, noi trecem la a doua etapă de promovare – optimizarea externă.

SEO optimizarea externă

Promovarea SEO presupune analiza și prelucrarea link-urilor externe către site, selectarea conținutului unic și calitativ, promovarea prin rețeli de socializare și alte resurse. Noi analizăm permanent pozițiile ocupate, corectăm strategia promovării paginii web ținând cont de modificările algoritmilor sistemelor de căutare.

Luați legătura cu noi și echipa noastră Vă va ajuta să atingeți rezultatul dorit.

Toate Publicații