Outsourcing

La etapa actuală în mediul de afaceri practic nu au mai rămas companii fără infrastructură IT. Însă pentru activitatea stabilă şi dezvoltarea unei întreprinderi este necesar un sistem informaţional cu o funcţionare durabilă.

Din acest motiv, pentru funcţionarea continuă a calculatoarelor şi serverelor Dumneavoastră este necesară o selecţie minuţioasă al IT-personalului. Echipa noastră se ocupă în mod excepţional de tehnologii informaţionale. Încredinţând echipamentele Dumneavoastră nouă, faceţi o alegere corectă.

În organizaţia Dumneavoastră dispare necesitatea procurării echipamentelor suplimentare pentru testarea noilor software; nu veţi fi nevoiţi să efectuaţi cheltuieli pentru căutarea specialiştilor care vor dezvolta soluţii suplimentare; nu va fi necesară proiectarea strategiei de dezvoltare a sistemului informaţional din cadrul întreprinderii; nu vă veţi îngrijora de concediile angajaţilor departamentului informaţional şi aceasta e doar o mică parte din lista problemelor de care suntem gata să vă scutim.

Echipa noastră este gata să vă ofere outsourcing complex al serviciilor IT. Dumneavoastră vă rămâne doar să stabiliţi bugetul pentru dezvoltarea sistemului informaţional propriu.