Web Design Moldova

Web Design în Moldova are un șir de particularități comparativ cu crearea site-urilor în țările vecine, așa ca Rusia, Ucraina, România. De exemplu, creare site în Moldova necesită existența a cel puțin doua versiuni linguale, fapt condiționat de caracterul bilingv al informației prezentate online în țară –limbile română și rusă.

Dacă înainte întreprinderile din Moldova se divizau în doua grupuri: cei care au pagină web și cei care consideră că nu a nevoie de pagină web, apoi în ultimul timp situația s-a schimbat radical. Zi de zi tot mai multe companii autohtone optează pentru site propriu.

Web Design Chisinau.

Web Design în Chisinau s-a dezvoltat mai dinamic comparativ cu raionele, din considerent că majoritatea companiilor ce oferă produse și servicii sunt amplasate în capitală. Este un fenomen firesc, căci, cu cât mai mare e orașul, cu atât mai fermă trebuie să fie poziția ocupată, iar pagina web este unul din instrumentele de reclamă a propriei companii. Fiecare întreprindere mică din capitală, cafenea, restaurant, salon de frumusețe a optat pentru creare web site și Web Design în Chisinau a căpătat amploare.

Creare site cu orice preț.

Cererea mare pentru creare site în Moldova a dat naștere și unui număr mare de companii care oferă astfel de servicii. Pe de o parte e un fenomen pozitiv – s-a intensificat concurența pe piață și s-ar părea că cei mai slabi trebuiau eliminați de către echipele mai puternice, dar cu regret nu.

Și asta din motiv că majoritatea clienților își doreau creare web site pentru o plată minimă sau chiar gratis, astfel ”preț creare site” a fost unicul criteriu de selecție a concurenților pentru creare site în Moldova . În consecință, au avut de câștigat acele companii sau persoane individuale ce propuneau creare web site ieftin sau foarte ieftin. Însă serviciul oferit nu constituie creare site, atât timp cât presupune descărcarea oricărui șablon ieftin și se desfășoară pe un sistem gratuit de gestionare a paginii web.

Nu încercăm să Vă schimbăm părerea, căci evoluția Web Design în Moldova trebuie să-și parcurgă calea în modul firesc, noi doar Vă îndemnăm să Vă reamintiți că avarul plătește de doua ori. Ca să nu urmați aceeași soartă, Vă îndemnăm să luați în considerație experiența noastră în domeniul creare site în Moldova.

Înainte de a comanda crearea web site, decideți în legătură cu funcțiile pe care trebuie să le îndeplinească acesta. Citește mai mult...

Toate Publicații