Consulting IT

Infiinţând o companie nouă sau modernizând o afacere existentă, deseori ne confruntăm cu numeroase întrebări legate de procurarea serviciilor IT şi cei care le prestează. Există numeroşi furnizori, dar nu este suficient timp pentru verificarea securităţii şi onestităţii fiecăruia din aceştia.

Echipa noastră va împărtăşi cu plăcere experienţa acumulată într-un număr mare de proiecte. Noi suntem gata să ne asumăm grijile legate de topologia reţelei, configuraţia echipamentelor client şi a echipamentelor de server (server hardware), selectarea software-ului şi alte "dificultăţi-IT". Vă vom comunica informaţia despre noile tehnologii, care vor permite optimizarea proceselor de business, astfel majorând productivitatea şi eficacitatea afacerii.

Echipa noastră vă va prezenta cîteva opţiuni de proiectare a unei infrastructuri noi sau de modernizare a uneia deja funcţionale.

Suntem gata să oferim consultaţii specializate utilizatorilor în legătură cu exploatarea echipamentelor, utilizarea de software, organizarea canalelor de legătură şi să soluţionăm alte "probleme-IT" cu care vă confruntaţi.

Tot ce se solicită din partea Dumnevoastră este să luaţi legătura cu noi utilizând oricare din căile confortabile şi să vă debarasaţi de o mulţime de cuvinte-IT îngrozitoare.