Creare site in Moldova (partea II)

Web Design Moldova (partea I)

Câte versiuni linguale sunt necesare în zona online MD

Dacă întreprinderea Dumneavoastră are un caracter local și își propune mărfurile și serviciile exclusiv în Moldova, este suficientă crearea web site cu două versiuni linguale (română și rusă) – fapt ce va atrage un număr mai mare de clienți potențiali. Însă dacă sunteți posesorul unui hotel sau a altei afaceri orientate către clientul extern, crearea site trebuie să conțină și alte setări linguale, pagina web trebuie tradusă în limba accesibilă pentru client.

Creare site în Moldova ținând cont de optimizarea SEO și design

În Moldova, la fel ca și în restul lumii, se creează un număr mare de site-uri pe care le puteți accesa numai cunoscând adresa exactă. Dacă Vă doriți ca propriul site să fie vizitat, trebuie să porniți de la cererea de căutare, nu de la design. Efectuați o analiză a situației concurențiale pe piață. La creare site în Moldova trebuie să se țină cont de nevoile în cereri atât în limba română, cât și în rusă. De aceea, la creare site nu uitați de optimizarea SEO.

În ceea ce privește web design, acesta tot cere o atenție deosebită. Căci întreprinderea Dumneavoastră este una specială, deci și design-ul paginii web trebuie să fie unic. Dacă site-ul Dumneavoastră va fi elaborat de către oamenii care se limitează la descărcarea unui design gratuit din internet, clienții Dumneavoastră potențiali, precum și partenerii de afaceri nu vor sesiza niciodata exclusivitatea companiei Dumneavoastră. Un Web Design unic al site-ului Dumneavoastră va accentua că sunteți unici în domeniul propriu.

Pagina web trebuie să fie nu doar frumoasă, ci și funcțională. În Moldova e dezvoltat bine internetul mobil și majoritatea utilizatorilor accesează site-uri de pe diverse device-uri mobile, motiv din care este preferabil să aveți și versiunea mobilă la creare site în Moldova. Pagina web trebuie să fie la fel de comodă în utilizare atât la accesarea de pe computer, cât și de pe dispozitive mobile.

Creare site în termen!

O altă problemă importantă în Moldova consituie lipsa de punctualitate a celor care creează site-ul. Clienții care nu comandă creare web site pentru prima dată ne-au mărturisit că până acum s-au confruntat cu iresponsabilitatea unor Web Design Studio. Compania noastră prețuiește timpul clientului și finisează lucrările de crearea site în termen.

Am analizat doar câteva din particularitățile de creare site în Moldova și am ajuns la concluzia – ca să obținem un produs bun, e necesar ca fiecare să-și îndeplinească responsabilitățile proprii. Managerul de proiect – să realizeze structura site, Web Designer – un model estetic, programistul – codul de program optimizat, specialistul SEO – selecția cuvintelor-cheie. Iar atunci când o singură persoană le face pe toate, procesul de creare site riscă să se întindă în timp sau să conțină erori.

Încredințați procesul de creare site profesioniștilor!

Toate Publicații