Optimizare site-uri și cum de a alege SEO specialist

În cazul optimizării externe este foarte important să alegeți corect specialistul SEO. Alegeți o companie cu experiență, în care puteți avea încredere. Evitați specialiștii «SEO negri» care încearcă prin diverse metode să mintă robotul de căutare.

Ce propun «SEO negru»

Optimizarea internă fără acces la site.

Compania noastră nu cunoaște nici o formă de optimizare internă fără acces la site, cu excepția consultanței SEO, însă acesta nu e serviciul care interesează de obicei clientul. Dar și realizarea optimizării externe fără acces la sistemul analitic va arăta destul de straniu. Nu este clar în ce mod astfel de specialiști vor compara datele până la efectuarea de servicii SEO și după.

Multiplicarea link-urilor externe ale paginii.

Evitați și aceast serviciu. Dacă numărul link-urilor care duc pe pagina Dumneavoastră se va multiplica prea repede, sistemul de căutare le va percepe drept spam. Iar asta va conduce la sancțiuni.

Poziționarea site-ului în TOP timp de câteva zile sau săptămâni. Modificarea poziției în vizualizări se realizează după vizitarea site-ului de către robot. Roboții Google intră în ospeție în mediu o dată pe săptămână, Yandex și alții mai rar. Iar modificările vizualizării după primul scan sunt nesemnificative. Sistemele de căutare «fac cunoștință» cu site-ul.

Uneori astfel de șiretlicuri au succes, însă unul temporar. Peste o anumită perioadă de timp pagina Dumneavoastră va fi vizitată de către unul din specialiștii analitici ale companiilor Google, Yandex sau altora, pentru verificarea funcționării robotului și efectul obținut de «specialustul SEO negru» va fi distrus, iar site-ul va pierde nu doar pozițiile obținute, dar și cele avute până la aplicarea metodelor interzise.

Cu alte cuvinte, site-ul Dumneavoastră va fi aruncat la periferiile internetului cu marcajul «site-ul impostorilor – nu aveți încredere».

Dacă nu doriți ca internet-proiectul Dumneavoastră să se numere printre site-urile filtrate, alegeți cu prudență specialistul SEO.

În promovarea SEO noi utilizăm doar metodele care nu dăunează site-ului Dumneavoastră și nu încalcă regulile motoarelor de căutare. Noi nu utilizăm șiretlicuri.

Luați legătura cu noi și noi vom ajuta internet-proiectul Dumneavoastră să respire adânc.

Toate Publicații